O MENI

Tea Tkalčević, mag. logopedije

Strpljiva sam, marljiva, odgovorna, kreativna, fleksibilna i stručna osoba s iskustvom rada sa svim dobnim skupinama i u svim sustavima.

U proteklim godinama rada stekla sam iskustvo u terapijskom, ali i dijagnostičkom radu. Vrlo sam samosvjesna i volim svoj posao te sam se, sukladno, jako puno dodatno educirala u područjima za koja sam smatrala da nisu dovoljno zastupljena u kurikulumu tijekom studija. Raspisala sam brojne projekte, provodila radionice i držala predavanja te surađivala sa sustručnjacima. No, najvažnije, najbolju suradnju ostvarila sam sa djecom i roditeljima, čije povjerenje se svakodnevno trudim opravdati.

U slobodno vrijeme pokušavam otkriti zašto se veliko I piše bez točkice, smijati se, skakati po lokvama, gaziti lišće i čitati. Pokušavam naučiti svirati gitaru izvan okvira Bratec Martina. Volim ljude, žute kiki bombone, zelene dinosauruse, sarkazam, stripove, klasičan rock, inteligentne razgovore, manje inteligentne razgovore, maštu, kreativnost i sveukupnu neobičnost. Ne volim dosadu, sladoled od čokolade, dvolične ljude i onaj osjećaj kad se lupiš u lakat. Ne volim niti činjenicu da su djeca s teškoćama nakon birokracije, a njihovi roditelji prepušteni sustavu. I zato želim omogućiti barem jednoj obitelji mjesečno besplatnu dijagnostiku i terapiju u svom kabinetu. Ne držim nos visoko jer se bojim visina.