SLP Practice

Welcome to our Speech – language private practice web site! We are hoping you will find all of the needed information.

Reservations

“ There’s no use trying. I dare say you haven’t had much practice. When I was your age, I always did it for half-an-hour a day. Why, sometimes I’ve believed as many as six impossible things before breakfast. “

– Lewis Caroll

About project PRIČALICE

The Pričalice project was conceived by very wise and persistent parents and one, completely confused and systematically disappointed, speech therapist who volunteered with children in Zagreb and Petrinja when their parents ran out of money, and thus without speech therapy.

The moment papers became more important than children I have decided to start this project and open my own private practice. Within this private practice, free therapy and diagnostic will be provided yearly to at least 12 children with communication and/or speech – language difficulties that are without parental care or come from socially disadvantaged families.

The main goal is to prevent social exclusion, provide support to parenthood and encourage the child to reach his potential, and thus directly affect the quality of his life.

Every child is individual, every difficulty is different, but a smile is always one curved line that makes everything straight! No one can guarantee success, but I will always guarantee a lot of gratitude, love, work, responsibility, patience, yellow jellybeans, bad speech therapist humor, colorful socks, at least three lost pens a day and a smile on my face every day!

Thank you for all the donations that helped us reach our goal!

Sponsors

Tea je vrlo topla osoba kojoj je rad s djecom u krvi. izuzetno je sposobna uvidjeti što treba djetetu i kako s njim raditi da bi se postigli najbolji rezultati. Na poseban način, uspijeva zadobiti pažnju i djeca s njom vrlo rado surađuju. Rad s dvojezičnom djecom, za nju je samo još jedan izazov. Topla preporuka!
Milka Caltanella
Milka Caltanella
2021-08-18
Topla, stručna osoba za koju se zaista vidi da voli svoj posao i nesebično se posvećuje svojim klijentima. Jako nam je pomogla smjernicama i preporukama za naše dijete
Nikolina Matić Frković
Nikolina Matić Frković
2021-08-18
Pohvale ovoj mladoj ženi i hvala još jednom na svemu što je učinila za nas! Šaljem iskrene i dobre želje povodom otvaranja privatnog logopedskog kabineta. Nesebično je izašla u susret savjetima i zaista puno pomogla u kratkom roku pa ću od srca podijeliti sa svima koje znam ovu informaciju da joj damo mali poguranac. Girl power!!!
Lola Glavic
Lola Glavic
2021-08-18
Tea je odličan logoped. Kreativna, svestrana, ustrajna i požrtvovna. Svoj posao radi kao jedna od najboljih u svojoj struci. Vrlo lako dopire do djece i uspješna je u njihovoj rehabilitaciji. Ako želite napredak svoje djece u tom dijelu njihovog razvoja, preporučujem ju od ❤
Andreja Koščević Fugaj
Andreja Koščević Fugaj
2021-08-14
Sve preporuke za gospođu Teu!Jako dobra i pazljiva sa djecom.Moj mali ju je odma prihvatio.Ne naplacuje nista i to zbilja jako puno znaci.❤️
Tea Cvetko
Tea Cvetko
2021-08-04
Topla preporuka! Gđa. Tea nas je oduševila svojim znanjem,profesionalnošću, ljubavi prema djeci i to sve uz osmijeh i igru. Prostor je preuređen kako bi se što više prilagodio djeci. Mališani će biti sretni jer Tea ima raznorazne igračke i svatko će naći nešto što mu se sviđa. U blizini kabineta ( 20 m ) nalazi se besplatno parkiralište gdje možete ostaviti automobil,a odmah ispred kabineta nalazi se autobusna stanica. Prometna povezanost je jako dobra. Između parkirališta i kabineta, nalazi se kafić. Također je blizu mala trgovina ako trebate brzinsku kupnju.
Mirko Vasiljević
Mirko Vasiljević
2021-08-03